ACCESS BARS

CosmoBodyMors - for naturlig skønhed og velvære

Du kender sikkert zoneterapi og ved at hvert punkt under fødderne eller i ansigtet har forbindelse til alle kroppens organer. I en Access Bars behandling berører jeg 32 punkter på dit hoved, som bl.a repræsenterer områder af dit liv som tristhed/stress, glæde, penge, kontrol, seksualitet og bevidsthed mv. Når punkterne berøres, og bars aktiveres, er det, som om alle bekymringer og fastlåste synspunkter omkring det pågældende område giver slip. I løbet af den 60 min. lange Access-Bars behandling, giver kroppen efter, og sindet hensættes i en behagelig, drømmelignende tilstand, hvor balancen imellem krop og sind genoprettes, medførende dyb afslapning, effektiv smerteforløsning, øget fokus og skærpet evne til at være til stede i nuet og se og gribe dets muligheder.


Denne behandling giver dig mulighed for at ændre de ting, som lige nu giver dig udfordringer og det åbner op for muligheden for at at give slip uden at skulle bruge en masse energi og tid på at kigge indad samt rydde op I gamle mønstre.


Du vil se dit liv fra en ny vinkel og det kan skabe den forandring, du måske altid har ønsket, men ikke formået at få til at ske. Det er lidt ligesom at få defragmenteret harddisken på computeren. Gamle, slidte programmer slettes eller opdateres og lægges tilbage på plads, så alt fungerer optimalt igen og computeren kører hurtigere og bedre. Gamle beslutninger, fastlåste meninger og negative historier, som man er vokset fra opløses og forsvinder. Den låste energi på pågældende område bliver sat fri. Når du får løst op er det lettere at foretage valg og træffe beslutninger, som er i tråd med, hvem du i virkeligheden er og hvad du gerne vil have i dit liv. Mange oplever det som en følelse af større frihed og lethed.


Filosofien bag Bars er at skabe plads til DIG. Og jo mere du er DIG, jo lettere og sjovere bliver livet. Bars gør forandring let og sjovt.


Access BARS kan anbefales til følgende:


•Stress – afspænding

•Forvandling af gamle mønstre

•Smerter

•Kropsbevidsthed

•Tankemylder

•Søvnløshed

•Selvværd

•ADHD

•Graviditet – børn


Access BARS behandlingen i praksis:


Behandlingen tager ca. 1 time.


Selve behandlingsformen foregår ved at du ligger fuldt påklædt på en briks, mens jeg arbejder med punkter på dit hoved. Det er en meget afspændende behandling, der i værste fald får dig til at slappe af som efter en massage, og i bedste fald kan ændre dit liv!


Pris: 60 min. 350,00 kr.

KONTAKT


Tlf: +45 50 52 01 16

info@cosmobodymors.dk


CosmoBodyMors

Fruevej 55A

7900  Nykøbing Mors

CVR-nr.: 34830681


ÅBNINGSTIDER

- kun efter aftale.


BETAL MED

MobilePay

Kontant
TIDSBESTILLING


tlf. 50 52 01 16


Mandag - fredag  bedst

kl. 8-9


eller via SMS hele dagen.

BETALINGSMÅDER:


Kontant

PayPal

Mobilpay

Swipp