ANSIGTS REFLEKSTERAPI

CosmoBodyMors - for naturlig skønhed og velvære

HVAD ER ANSIGTS-REFLEKSTERAPI?

Ansigts Refleksterapi (også kendt som Ansigts Zoneterapi) er en metode, hvor hele kroppen via reflekszoner og reflekspunkter i ansigtet behandles for symptomer/ubalancer – og derved bringes i balance.


I Ansigts Refleksterapi stimulerer terapeuten en række punkter og reflekszoner, primært i ansigtetr. Når man intensivt og vedvarende stimulerer disse reflekszoner, påvirkes hjernens plasticitet, centralnervesystemet, blod- og lymfekredsløbet mv. Derved kan man agere og behandle fysiske og psykiske problemer og sygdomme.


En videnskabelig metode

Indehaver af det Internationale Institut i Barcelona, Lone Sørensen, har udviklet reflekszone-behandlingssystemet ”sorensensistem TM”.  Metoden er baseret på videnskabelig forskning og nyere neurologiske teorier, i samarbejde med Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina og Dr. J. Bossy.


Hvordan virker Ansigt Refleksterapi?

Det centrale nervesystem er konstant i forandring og altid i gang med at danne nye neuron netværk. Ligeledes besidder hjernen en evne til at ændre i de neurale forbindelser. Disse kan påvirkes positivt ved hjælp af refleksterapi. Ved denne manuelle stimulering er det derfor muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner og blod- og lymfekredsløb – og opnå målrettede, præcise resultater.


Formålet med at anvende denne terapeutiske metode er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet at behandle årsagen til, at sygdomme og ubalancer opstår.


Refleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb, så både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystem kommer til at fungere bedre. Det betyder, at kroppen kommer i balance og efterlader klienten med en følelse af velvære.


Som led i refleksterapien sammensættes en handleplan med de rigtige reflekspunkter og zoner – skræddersyet til den enkelte behandling og klient.


Refleksterapi er i slægt med den klassiske fod-zoneterapi og egner sig både til behandling af psykiske problemer som for eksempel søvnløshed og stress, samt fysiske sygdomme som gigt, mave- og tarmproblemer plus barnløshed.


På grund af refleksterapiens bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at opnå en mere målrettet behandling samt mere præcise og hurtigere resultater.


Refleksterapi har altid været en anerkendt og velanvendt behandlingsmetode i Østen. Også i det gamle Egypten brugte man trykterapi under fødderne, på hænderne og i ansigtet som en helbredende metode. Først i begyndelsen af det 20. århundrede kom refleksologien, og dermed refleksterapien, ind i den vestlige kultur.


Ansigts Refleksterapi kan med fordel anvendes til:


– Styrkelse af immunforsvaret

– Migræne

– Luftvejslidelser

– Allergier

– Fordøjelsesproblemer

– Barnløshed

– Fødselshjælp

– Hormonelle lidelser

– Stress


 


Pris pr. behandling kr. 350,00 (ca 50 min.)

Pris pr. behandling for børn u/14 år kr. 250,00

KONTAKT


Tlf: +45 50 52 01 16

info@cosmobodymors.dk


CosmoBodyMors

Fruevej 55A

7900  Nykøbing Mors

CVR-nr.: 34830681


ÅBNINGSTIDER

- kun efter aftale.


BETAL MED

MobilePay

Kontant
TIDSBESTILLING


tlf. 50 52 01 16


Mandag - fredag  bedst

kl. 8-9


eller via SMS hele dagen.

BETALINGSMÅDER:


Kontant

PayPal

Mobilpay

Swipp