COSMO & BODY DETOX

CosmoBodyMors - for naturlig skønhed og velvære

Cosmo&Body Detox


... er en ny behandlingsteknik i Danmark til regulering af kroppens ubalancer, cellulitis, strækmærker, over- og undervægt.


Cosmo&Body Detox kan hjælpe dig med at fjerne sukkertrang, og behandlingen afhjælper cellulitis og har samtidig en slankende effekt.


Behandlingen starter med at vi måler dig flere steder på kroppen. Derefter pensles creme/ler-blanding på hele kroppen og pakkes ind i plastic og tæpper. Mens du ligger afslappet og lunt, vil du modtage ansigtsrefleks- og fodzoneterap, som vil bringe kroppens kemi i balance. Efter behandlingen måles du igen. Desuden vil du modtage en plan for behandling derhjemme, som du skal lave hverdag, men det tager maks 10 min. og kan gøres når det passer ind i dine planer.


Cremen, som anvendes under en Cosmo&Body Detox behandling er oprindeligt udviklet som body lotion til cancerpatienter for at stimulere deres immunforsvar. Disse patienter kunne melde tilbage at de følte at cremen også fjernede appelsinhud, at deres hud blev strammet op og at deres lår og bagdel blev mindre. På baggrund af dette begyndte Lone Sorensen, som har udviklet cremen, at forske i cremens egenskaber i en slankesammenhæng, og resultatet blev Cosmo&Body Detox behandlingen.


Indholder 100% naturlige olier.


Intro-pris 350,-

Bemærk at intro-prisen kun gælder til 1. behandling


Cosmo&Body Detox 500,-

eller 5 behandlinger for kr. 2.000,00 


KONTAKT


Tlf: +45 50 52 01 16

info@cosmobodymors.dk


CosmoBodyMors

Fruevej 55A

7900  Nykøbing Mors

CVR-nr.: 34830681


ÅBNINGSTIDER

- kun efter aftale.


BETAL MED

MobilePay

Kontant
TIDSBESTILLING


tlf. 50 52 01 16


Mandag - fredag  bedst

kl. 8-9


eller via SMS hele dagen.

BETALINGSMÅDER:


Kontant

PayPal

Mobilpay

Swipp