JAPANSK LIFTING

CosmoBodyMors - for naturlig skønhed og velvære

Japansk Lifting

– Et fantastisk ansigtsløft til mænd og kvinder i alle aldre


Japansk Lifting er udviklet af zoneterapeut, kinesiolog og akupunktør Lone Sørensen. Jeg har taget uddannelsen hos Lone Sørensen, og jeg udfører kun den originale og professionelleversion af Japansk Lifting, så det absolut bedste behandlingsresultat opnås.


Japansk Lifting er en fantastisk og naturlig behandlingsmetode, der består af ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage. Disse metoder giver tilsammen helt unikke resultater.Behandlingen mindsker ansigtets ydre tegn på ældning, slap hud, rynker, poser under øjnene m.m.


Ikke alene løftes og forynges ansigtet tydeligvis, men hævelser og fine linjer reduceres også, og hudens tekstur forbedres. Samtidig tilføres ansigtet mere farve, glød og udstråling, eftersom spændinger, muskler og væv frigives.


Desuden øges blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.


Teknikkerne, der anvendes, er bl.a. lange og dybe stræk på ansigtets muskler og væv. De bevægelser styrker strømmen af energien i meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver. Derved skabes der en afbalancering af ansigtet, men også af kroppen. Japansk Lifting har indflydelse på hele kroppen, fordi behandlingen indeholder stimulering af hele 24 punkter, som påvirker kroppens energisystem.


Hver behandling med Japansk Lifting giver effekt. For at opnå det absolut bedste resultat, anbefales det dog at få flere behandlinger i træk.


Japansk Lifting - inkl. masker kr. 500,00

Japansk Lifting - eks. masker kr. 400,00

Japansk Lifting - med 24 karat guld kr. 649,00


KONTAKT


Tlf: +45 50 52 01 16

info@cosmobodymors.dk


CosmoBodyMors

Fruevej 55A

7900  Nykøbing Mors

CVR-nr.: 34830681


ÅBNINGSTIDER

- kun efter aftale.


BETAL MED

MobilePay

Kontant
TIDSBESTILLING


tlf. 50 52 01 16


Mandag - fredag  bedst

kl. 8-9


eller via SMS hele dagen.

BETALINGSMÅDER:


Kontant

PayPal

Mobilpay

Swipp