KRANIO-SAKRAL TERAPI

CosmoBodyMors - for naturlig skønhed og velvære

Kranio-Sakral Terapi


Hos CosmoBodyMors er det terapeut Winie Ravn Vester der står klar til at tilbyde dig

Kranio-Sakral Terapi, kontakt Winie så finder I en tid der passer jer.


Kranio-Sakral Terapi forbedrer funktionen af Kranio-Sakral systemet. Kranio-Sakral systemet støtter fysisk hjernen og rygmarvens nerver og holder dem på plads: Kranio-Sakral systemet er knoglerne i kraniet, ansigtet og korsbenet (sacrum), membranerne som holder hjernen på plads i forhold til disse knogler, og væsken (cerebrospinalvæsken) som cirkulerer omkring hjernen. Denne væske virker som en hydraulisk støddæmper for at beskytte hjernen. Væsken er også nødvendig for at hjerne-cellerne kan få næring og udskille affald. Det er nødvendigt for hjernens funktion at Kranio-Sakral systemet fungerer optimalt.


Hvordan foregår det ?

Klienten ligger på ryggen på briksen og nyder behandlingen. På specielle steder på hovedet, nakken, ryggen og korsbenet anvender Kranio-Sakral Terapeuten et meget let tryk, 5 grams, som vægten på et stykke A4 papir. Klienten oplever en dyb form for afspænding, lige som når man er i en behagelig, næsten søvn-tilstand og drømmer, flyder, er bevist om omgivelserne, og slapper af.


Kranio-Sakral Terapi er en behandlingsform til at korrigere problemer som påvirker det vigtige Kranio-Sakral system.

Kranio-Sakral Terapi er en behandlingsform til at korrigere problemer som påvirker det vigtige Kranio-Sakral system. Cirka 25 - 35 % af mennesker har fysiske, følelsesmæssige eller indlærings problemer som kan afhjælpes ved at genoprette en normal funktion i Kranio-Sakral systemet. Den positive virkning af KST behandling er at det frigør eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne, afspænder i de stærke membraner som holder hjernen på plads, og forbedrer cirkulationen af både hjernevæsken og blodet.


Kranio-Sakral Terapi, hvor kommer det fra ?

Det blev opfundet af en amerikansk læge, William Southerland tidligt i dette århundrede. Det blev hurtigt til en del af lægeuddannelsen i de osteopatiske skoler. (Osteopatiske læger har almindelig lægeuddannelse, men udover det, lærer de en blød form for manipulation af knogler i ryggen, nakken, osv.). For cirka 15 år siden, efter 3 års videnskabelig forskning i Kranio- Sakral Terapi - både mikro-anatomiske undersøgelser med elektron mikroskoper og kliniske undersøgelser - besluttede Dr. John Upledger at undervise teknikkerne for første gang til folk som ikke var lægeuddannet. Siden blev KST den hurtigst voksende kropsterapi i USA og er ved at være det i Tyskland, Danmark og resten af Europa.


Kranio Sakral Terapien kan have en positiv effekt på følgende symptomer:

 

 • Koncentrationsbesvær
 • Piskesmæld
 • Hovedpine, migræne
 • Stress
 • Spændte muskler
 • Adfærdsproblemer
 • Indlæringsproblemer
 • Astma
 • Mave-tarmsystemsforstyrrelser
 • Hormonforstyrrelser
 • Kroppens balance
 • Muskelspændinger og smerte 
 • Spændinger i bækken/korsben/haleben

Pr. pr. behandling kr. 325,-Tidsbestilling direkte hos Winie på tlf. 20431490

KONTAKT


Tlf: +45 50 52 01 16

info@cosmobodymors.dk


CosmoBodyMors

Fruevej 55A

7900  Nykøbing Mors

CVR-nr.: 34830681


ÅBNINGSTIDER

- kun efter aftale.


BETAL MED

MobilePay

Kontant
TIDSBESTILLING


tlf. 50 52 01 16


Mandag - fredag  bedst

kl. 8-9


eller via SMS hele dagen.

BETALINGSMÅDER:


Kontant

PayPal

Mobilpay

Swipp