Behandlinger

JEG TILBYDER FLERE FORSKELLIGE BEHANDLINGER.


Om det er mod sygdom og symptomer, eller det er for skønhed og velvære,

vil du i alle behandlinger være i centrum.

BEHANDLIGER MOD SYGDOM OG SYMPTOMER


Reiki Healing er en behandlingsform, der stammer fra Japan og er funderet i en tro på, at der er en universel livsenergi. Selve behandlingsmåden er flere tusinde år gammel og har gennem tiderne også været anvendt andre steder i verden. Reiki healing viser gode resultater i forhold til fysiske smerter blandt andet diskusprolapser, migræne, skader i knæ, spændingshovedpine. Men den har også indvirkning på din mentale tilstand og kan dæmpe symptomer på stress og angst.


NADA øreakupunktur kan bruges i alle situationer, hvor en person har brug for stabilitet, bedre stress-håndtering (herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, rastløshed, angst m.m.), fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner. Er desuden en god støtte når man vil bryde en afhængighed, som f.eks. af sukker.


Refleksterapi er en manuel metode til at finde årsagen til ubalancer og dysfunktioner i kroppen. Ved at undersøge reflekszoner i ansigtet findes frem til det største depot, dvs. det område i kroppen, hvor ubalancen opstod. Når der kommer styr på årsagen, forsvinder de symptomer, der måtte være opstået efterfølgende som konsekvens af den oprindelige ubalance. Ved stimulering af punkter og zoner primært i ansigtet, men også på skalp og på hænder og fødder genskabes balancen i kroppen og sygdom/symptomer afhjælpes på en 100% naturlig og ugiftig måde.


Tibetansk nakkemassage er den ældst kendte helbredelsesteknik, hvor nakke og skuldre behandles for muskelsmerter og spændinger, samtidig med at behandlingen virker som smertelindring for hele kroppen.


Armens Akupressur er et system, som er lavet af en blind kineser, som delte hele kroppen ind i armen. Ved hjælp af forskellige massagetekniker, kan problemer i nakke, skulder, lænd og meget mere afhjælpes.


Infrarød varme terapi har mange gavnlige effekter både for dit udseende og din sundhed.
Infrarødt lys er et usynligt lys, der udgiver varme som gennemtrænger cellerne i huden, muskelerne og knoglerne. Infrarød varme behandling er dybde

gående, som virker udrensende, fedtforbrændende, cellefornyende, muskelafslappende, smertelindrende, øgning af kroppens stofskifte. Infrarød varme er en effektiv afgiftningsbehandling, der er velegnet for både kvinder og mænd i alle aldre.


Access Bars

Under en Access Bars behandling berører jeg 32 punkter (kaldet "bars") på dit hovede, som energimæssigt relaterer sig til forskellige områder i dit liv, bl.a. krop, seksualitet, penge, kontrol, kommunikation, relationer, glæde, sorg, håb og drømme. Når punkterne berøres, opløses de blokeringer og fastlåste tankemønstre, du har sat op for dig selv på disse områder gennem tiden – bevidst eller ubevidst.

NATURLIG SKØNHED OG ANTI AGING.


Japansk Lifting, med en blanding af dybe massage teknikker, akupressur og lymfedrænage øges blodcirkulationen i ansigtsmuskulaturen, bindevævet og musklerne, så toksiner og ophobet væske dræneres og du opnår en glattere og mere vital ansigtsglød, samt de fine linier mindske.


Japansk Crystal Lifting, en ikke-invasive og naturlige CRYSTAL SPOON-STONE AND BALL LIFTING. Procedure til give et løfte til huden i halsområdet, øjenbryn og under hagen samt forbedre rynker på décolletagen. Der bruges krystal værktøjer til at løfte og stramme huden naturligt, og kan hjælpe med at opnå et friskere look fra pande til bryst!


Cupping massage ilter huden og giver masser af næring til den. Huden vil efter sådan en omgang se frisk og med tiden også mere spændstig ud. Cupping stimulerer produktionen af kolagen og elastin og smidiggører samtidig huden, så rynkerne bliver mindre synlige.


Gua sha massage har en anti-age virkning, da man ved massagen styrker kollagendannelsen i huden, styrker hudens smidighed og mindsker synligheden af rynker. Cellerne regeneres ved denne udøvelse, idet debliver aktiveret. Dine porer vil synes mindre efter gua sha massage, og samtidigt vil din hud blive mere ensartet.


Vipper og bryn permanentes, farves og formes.


Voks behandling på underben, armhule og ansigt.